Projektek

Caer en tentación
(telenovella)
Műfaj: dráma
Szerep: Raquel Cohen Nasser de Becker
Megjelenés: 2017-2018
(befejezett)
IMDb ¤ Képek ¤ Hivatalos oldal

Donde los mundos colapsan
(színházi előadás)
Műfaj: dráma, komédia
Szerep: Valeria
Megjelenés: 2018.08.10.
Befejezve: 2018.10.28.
IMDb ¤ Képek ¤ Hivatalos oldal

 
Chat
 
Barátaim

Jön: arrowolicity.gp

 
Elite

  

Jelentkezz a chatben!

Jön: -

 
Elérhetőségek

A színésznő

Az oldal

 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Fruzsi {#12}
Egyéb kód: Efruse, katie
Téma: Silvia Navarro
Nyitás: 2015.01.22.

Az oldal nem áll kapcsolatban Silviával, sem a családjával, barátaival. Ez csak egy rajongói oldal. Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Interjúfelvétel

2015.03.27. 15:23, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Nos, most nem igazán vannak újdonságok Silvről, színházban játszik folyamatosan, de mióta azt a rengeteg videót kitettem, nem jelent meg újabb adag. Most kikerült a netre egy paparazzi videó, de nem osztom meg veletek, mert úgy gondolom, sérteném a színésznő jogait. Evés közben lett lefilmezve, és arról van közben szó a videóban, hogy "milyen jó étvágya van a kismamának". Ez úgy gondolom, nem ide való. Viszont érdembeli hírek is vannak, ugyanis tegnap Silvia néhány sorozatbeli kollégájával Guadalajarában volt, hogy egy interjút felvegyenek. A stúdióban készült néhány kép, ezeket feltöltöttem a galériába - a fenti képre kattintva elérhetitek a fotókat -. A videó azonnal felkerül, amint megjelenik. Most nekiállok cikkfordításoknak és modulok gyártásának, hogy addig se legyen friss nélkül az oldal, míg nem érkezik 1-2 újdonság a színésznőről.

Új oldal

2015.03.25. 17:17, Viki

Egyelőre nem hoztam frisseket, mert az új lapommal bíbelődtem, de végül sikerült megnyitnom végre. Örülnék, ha oda is benéznétek! Természetesen ezt nem fogom bezárni, ugyanúgy frissítem majd, mint eddig. Mindössze egy másik nagy kedvencemről is muszáj volt oldalt nyitnom! Ha ma már nem is, de holnap biztosan hozok híreket.

Image and video hosting by TinyPic

Rengeteg színházi jelenet + új modul

2015.03.24. 12:32, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Végre aktivizálni tudtam magam, hoztam is egy új modult, melyet természetesen folyamatosan bővíteni fogok, de már most van benne néhány érdekesség: Tudtad? Ezen kívül még mindig javában folynak a Szerelem ajándékba színházi előadásai. Igazság szerint májusig fogják rendszeresen játszani, ami új képeket és videókat jelent egyaránt, bár azt nem tudom, hogy a már most harmadik hónap táján járó Silvia növekvő pocakját hogyan fogják elrejteni - eddig ügyesen megoldják, jó jelmezeket kapott -, de addigra már igencsak a hatodik hónap felé fog tartani. Az is érdekes, hogy olyan sokáig húzzák, tekintettel arra, hogy várandós a színésznő. Pihennie is kellene szerintem. De hát ők tudják. Híreket tekintve legalább nem lesz hiány. A színházban készült rajongók és profi fotósok által készített képeket nem sokára felteszem a Facebook galériába, a videókat pedig a Bővebbenre kattintva elérhetitek. Van jó néhány, hála egy aktívan kamerázó fannak. Itt lejjebb pedig egy mexikói híradó részletét láthatjátok, melyben az előadást reklámozzák, és néhány jelenetbe is bepillanthatunk. Bár nem sokat hallok a színészekből, mert végig beszél egy férfi a videóban, de az kivehető, hogy remek hangulatú és nem véletlenül nagy sikerű a színdarab. Silvia pedig brillíroz a szerepben, vicces és tündéri. Ez majd a részletekből is kiderül. Illetve pár elmaradt és új hírt is le fogok fordítani a napokban. Azt pedig alig két napja vettem észre, hogy a dailymotion törölte a Szerelem ajándékba linkeket, szóval új tárhelyet kell találnom a sorozatnak. Bár az is lehet, hogy egyszerűbb, ha belinkelem valahonnan. De mindenképp pótolom a törölt linkeket! Szóval nézzetek fel többször!

Szerelem ajándékba színházi előadás részlet

2015.03.19. 12:47, Viki

Már játsszák színházban a Mi corazón es tuyo sorozat alapján készült színdarabot, melyről rajongók által készített felvételek is napvilágot láttak. Itt van egy több mint 5 perces, melyben természetesen Silviát láthatjátok. Remélem, a teljes előadás is felkerül valamikor, mert ezt egyszerűen látni kell!

Szerelem ajándékba koncert

2015.03.11. 21:24, Viki

A sorozat színészei alig 2 héttel ezelőtt adtak egy koncertet a rajongóknak, ahol a sorozatban is hallható dalokat adták elő. Silvia nem sokszor tűnik fel a videóban, kb. 2-3 dalban van benne, és ebből mindössze egyben énekel szólórészt (rögtön az első dalban), de érdemes megnézni végig! Nagyon jó kedvcsináló is lehet a sorozathoz, hiszen tényleg zseniális dalok ezek! Silvia pedig szerintem igencsak jól énekel, bár ez számomra nem meglepő, hallottam már többször is a hangját máshol!

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!