Projektek

Caer en tentación
(telenovella)
Műfaj: dráma
Szerep: Raquel Cohen Nasser de Becker
Megjelenés: 2017-2018
(befejezett)
IMDb ¤ Képek ¤ Hivatalos oldal

Donde los mundos colapsan
(színházi előadás)
Műfaj: dráma, komédia
Szerep: Valeria
Megjelenés: 2018.08.10.
Befejezve: 2018.10.28.
IMDb ¤ Képek ¤ Hivatalos oldal

 
Chat
 
Barátaim

Jön: arrowolicity.gp

 
Elite

  

Jelentkezz a chatben!

Jön: -

 
Elérhetőségek

A színésznő

Az oldal

 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Fruzsi {#12}
Egyéb kód: Efruse, katie
Téma: Silvia Navarro
Nyitás: 2015.01.22.

Az oldal nem áll kapcsolatban Silviával, sem a családjával, barátaival. Ez csak egy rajongói oldal. Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Második kinézet

2015.03.03. 12:21, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Nos, Piper csodás fejlécet gyártott nekem, oda meg vissza vagyok érte! A css kód a design-world tulajdona, mindössze átalakítottam benne néhány dolgot! Szerintem nagyon vidám, és olyan lágy, tavaszias hangulatú! Nekem nagyon tetszik, így most egy jó ideig ez a kinézet lesz az oldalon!

Nem írom ki folyton, de jó, ha tudjátok, hogy Silvia sorozatait folyamatosan töltöm fel, és minden új linket azonnal kiteszek a Média menübe! A modulozásnak is nem sokára nekikezdek, szóval lesz 1-2 új érdekesség, amit elolvashattok a színésznőről! A projektjeit nem sokára kiteszem oldalra, illetve már jobb oldalon láthatjátok Silvia és az oldal elérhetőségeit közösségi oldalakon!

Szerelem ajándékba záróbuli

2015.03.02. 18:05, Viki

A Szerelem ajándékba utolsó része tegnap, vagyis március 1-jén került adásba, melyet a színészek, az alkotók, a sajtó és néhány különleges vendég együtt nézett meg, aztán megköszönték a nézőknek a majdnem 1 éves támogatást és szeretetet, azt, hogy nézték a sorozatot, ilyesmi. Mivel a médiából is voltak jelen páran, így bizakodó vagyok profi minőségű képek és hivatalos videófelvételek terén, de egyelőre amatőr minőségben került csak fel az internetre Silvia köszönőbeszéde, mely közben el is sírta magát. Ráadásul nem is teljes a felvétel, az eleje és a vége is lemaradt, de a semminél mindenképpen több! Az eddig megjelent képeket feltettem a Facebookra, erre a linkre kattintva elérhetitek őket, de amint lesz hivatalos fotós által készített kép, azonnal felkerül majd!

Interjú a sorozat kapcsán

2015.03.02. 12:19, Viki

Silvia nagyon aranyos ebben az interjúban, melyben természetesen a Szerelem ajándékba sorozattal kapcsolatosan beszélgettek. Többek között szó esett a gyerekekről a sorozatból, és hogy a szereplőgárda a világot jelenti neki. Ha gondoljátok, szívesen lefordítom az egészet. Jelezzétek, ha van rá igény!

Silvia Navarro és Jaime Camil nem jelöltek a TVyNovelas díjra

2015.03.02. 11:30, Viki

Image and video hosting by TinyPic

Jaime Camil és Silvia Navarro ismét kimaradt a TVyNovelas-díjátadó szervezőbizottsága által összeállított listáról, a legjobb színész és legjobb színésznő kategóriában. Ennek az az oka, hogy egyik színész sem hajlandó elmenni a díjátadó ünnepségre.

Ez a tény arra késztette követőiket, hogy a közösségi hálózatokon bírálni kezdjék a döntést, miszerint nincsenek a színészek a listán.

A Fórmula Espectacular keretein belül kihirdették a jelölteket.

A Kiemelkedő női főszereplő jelöltjei a következők: Ariadne Díaz, Adriana Louvier, Angelique Boyer, Esmeralda Pimentel, Maite Perroni és Zuria Vega; míg a Legjobb férfi főszereplő jelöltek nevei: Sebastián Rulli, Gabriel Soto, Daniel Arenas, Jorge Salinas és Erick Elías.

Ne feledjétek, hogy Paulina Goto, Jorge Salinas, és a Szerelem ajándékba című sorozat főcímdala is a jelöltek között van.

A lap továbbra is publikál azokról a színészekről, akik nem mennek a díjátadóra, ezzel is fenntartva a művészek helyét az oldalon.

Forrás: #1


A lefordított cikkek alá nem szoktam magánvéleményt írni, de most muszáj. Először is valamilyen szinten szánalmasnak tartom, hogy egy színészt csak azért nem jelölnek, mert nem akar vagy nem tud elmenni a díjátadóra. Ennek okát nem tudhatjuk. Silvia már 2 hónapos terhes, ráadásul színházi próbái vannak. Nem biztos, hogy van ereje, ideje vagy kedve megjelenni március 8-án ezen a gálán. Másrészt a cikk írója kifelejtette, hogy nem csupán a sorozat főcímdala van jelölve, hanem maga a telenovella is, illetve Paulinán és Jorgén kívül jelölve van René Casados, Juan Pablo Gil és Mayrín Villanueva is. Nem fogok többször kommentelni cikkeket és a tartalmukat, de ide egyszerűen muszáj volt! Ezentúl csak fordítok, de előre szólok, némelyiknek a valóságalapja kérdéses lesz! De ezt úgyis tudjátok, hiszen mégiscsak bulvárról beszélünk! Tehát mindössze érdekességként fordítom le ezeket!

Silvia Navarro: "Azt hiszem, a terhesség többet ad az életben, mint bármi más"

2015.02.28. 18:33, Viki

Image and video hosting by TinyPic

A színésznő a terhességéről mesélt.

Silvia Navarro izgalmát nem lehet elrejteni a terhessége miatt, ez be is igazolódott a Hoynak adott interjúja során, ahol arról beszélt, hogy már kezdik észrevenni a pocakját, és ez mennyire fog számítani a Szerelem ajándékba sorozat színpadi változatában, melynek próbái már elkezdődtek.

"Lássuk csak, mikor találkozom másokkal, rögtön azt kérdezik, "látható vagy sem?" Egyébként már nem bámulják ennyire egyértelműen, észre fogják úgyis venni később, viszont muszáj volt tudniuk. De úgy gondolom, örülnünk kell ahelyett, hogykifogásnak, konfliktusnak vagy valami másnak fognánk fel, a baba nekem még több erőt és szívet ad a munkához, több életet és ez nagyon szuper."

Emellett Jorge Salinas kedvesen azt mondta, nem látta még Silvia Navarrót émelyegni vagy szédülni. "Soha nem láttam még undorodni semmitől", mondja Salinas, mire Silvia széles mosollyal: "Az egyetlen dolog, amit okoz, azok az álmok és a szédülés." Jorge megerősítette: "Esküszöm."

"Azt hiszem, a terhesség többet ad az életben, mint bármi más. Nem vagyok beteg, pláne ennyi gyerek közt (a sorozatban szereplő gyerekekre céloz)", mondta a színésznő, Jorge Salinas hozzátette: "Bár néha az emberek azt mondják, hogy "nehéz lehet", de nem, egyáltalán nem az neki. Életet adni hatalmas dolog, és ez az ajándék a nőknek adatott meg, az ő kiváltságuk."

Forrás: #1

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!