Projektek

Caer en tentación
(telenovella)
Műfaj: dráma
Szerep: Raquel Cohen Nasser de Becker
Megjelenés: 2017-2018
(befejezett)
IMDb ¤ Képek ¤ Hivatalos oldal

Donde los mundos colapsan
(színházi előadás)
Műfaj: dráma, komédia
Szerep: Valeria
Megjelenés: 2018.08.10.
Befejezve: 2018.10.28.
IMDb ¤ Képek ¤ Hivatalos oldal

 
Chat
 
Barátaim

Jön: arrowolicity.gp

 
Elite

  

Jelentkezz a chatben!

Jön: -

 
Elérhetőségek

A színésznő

Az oldal

 
Információ

Szerkesztő: Viki
Design: Fruzsi {#12}
Egyéb kód: Efruse, katie
Téma: Silvia Navarro
Nyitás: 2015.01.22.

Az oldal nem áll kapcsolatban Silviával, sem a családjával, barátaival. Ez csak egy rajongói oldal. Minden gyűjtés és fordítás saját!

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Revista Q: Donde los mundos colapsan fotósorozat

2018.08.02. 14:04, Viki

 

Július végén végre megkaptuk a képeket arról a június 3-i fotózásról, amiről beszámoltam nektek. Eszméletlenül gyönyörűek a fotók, nem tudok betelni rajtuk Silviával, sem a partnereivel, Osvaldo Benavides-szel és Adrian Vázquez-zel. Mindenképp vessetek rájuk egy pillantást, nem bánjátok meg! Emellett a Revista Q magazin interjút is készített kedvencünkkel, amit hamarosan tervezek lefordítani nektek (abban az esetben bővítem ezt a posztot)! A színdarabot a szerencsés mexikóiak augusztus 10-től október 28-ig tekinthetik meg a López Tarso Színházban.

Frissítve (2018.10.07.): florerr már augusztus végén átküldte nekem a fent említett interjú fordítását, azonban valamiért nem pakoltam ki előbb. Azért jobb későn, mint soha! :D A fordításért köszönet neki!

Silvia Navarro és "Ahol a világok összeomlanak"

"Téves az, hogy csatornát váltottam"

Az "Ahol a világok összeomlanak" című színdarab női főszereplője adott nekünk egy interjút és válaszolt azzal kapcsolatosan, milyen érzés volt 4 év távollét után újra színházban szerepelni, illetve a színdarabról magáról, ami a végzet erejéről szól. A színházi évad augusztus 10-én veszi kezdetét a Mexikóvárosban található López Tarso Színházban.

Riporter: Miről szól a darab?
Silvia: Adrián Vázquez darabja két személyről szól, akiket a végzet is egymásnak teremtett. Ez egy álomszerű darab, ami ezeknek a lényeknek a megismerkedését történelmi események sorozatán keresztül meséli el. Ezek sok esetben bonyolultak, mint amilyenek a természetes katasztrófák tudnak lenni. Ez a történet 35 évet ölel magába, egyfajta fejlődést mutat be és mi mindkettőjük életpályáját elő fogjuk adni.

"Úgy tűnik a csillagokban meg volt írva az, hogy ők megismerkedjenek egymással."

Biztos vagyok benne, hogy ez az újfajta szövegkönyv és az, ami Adrián erőssége, nevetéssel, álmokkal és reményekkel fogja eltölteni a nézőket.

Riporter: Milyen érzelmeket érintenek a főszereplők a darab során?
Silvia: Két emberi élőlény vagyunk, akik elmeséljük az életünket, és ennek a fejlődésnek sok köze van a kínai vörös fonal legendájához, ami kimondja, hogy valaki eleve elrendelt a számodra, és az ötlet az, hogy kövessük ezt a történet-fonalat, ahol a körülmények ellenére mindig van remény a találkozásra.

Riporter: Hogyan tekint a közönség erre a darabra? Érdemesnek tartják a megnézését?
Silvia: A darab képes arra, hogy az embereket megsirassa és megnevettesse, és mindenek felett arra, hogy a nézők azonosulhassanak a karakterekkel. Úgy hiszem, Adrián-nak megvan ehhez a tehetsége, hogy realista és durva történeteket írjon, amelyeknek a segítségével megélhetjük a valóságot, ellenben ahhoz is ért, hogyan adja át a remény és varázslat megőrzésének az üzenetét.

"Osvaldo Benavides egy nagyszerű színésztárs"

Riporter: Milyen érzés volt együtt dolgozni a kollégáiddal?
Silvia: Lenyűgőző. Az igazság az, hogy Adrián tolla mesés, ezenfelül Osvaldo Benavides egy nagyszerű színésztárs, a legjobb pillanatait éli meg és nem szeretnénk lemaradni a lehetőségről, hogy tanulhassunk tőle és megmutathassuk a nézőknek ezt az újfajta szövegkönyv-szerkesztést.

Riporter: Sikerült a saját életedben is azonosulnod ezzel a darabbal?
Silvia: Persze. Én mindig azonosulok egy kissé a karaktereimmel, és hiszem, hogy a színház erről szól. Most, hogy sokkal gyakrabban megyek színházba, sok pillanattal tudok azonosulni. Ez egyfajta önelemzése az életnek, és ez egy élmény.

Riporter: Milyen érzés volt visszatérni a színházba 4 év kihagyás után?
Silvia: Ez egy lehetőség arra, hogy megmutathassam mindazt, ami miatt beleszerettem a színházba, és Adrián mellénk tette Osvaldot; mellém pedig felfogadott egy személyi edzőt, hogy képes legyek végrehajtani mindazt, amit az élőben játszott darab során kell. Igazi show, ami tele van rengeteg meglepetéssel.

Riporter: Igazak azok a pletykák, hogy csatornát váltasz?
Silvia: Teljesen hamisak.

Riporter: Mi a jelenlegi magánéleti státuszod?
Silvia: Szeretem a magánéletemet a reflektorfényektől távol megélni, szeretem a magánéletemet.

Így fejezzük be az interjút a showbiznisz egyik legfényesebben ragyogó csillagával.

Még nincs hozzászólás.
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!